حزب دموکرات کردستان
پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری داهیانه حضرت امام خمینی(س)، منافع نامشروع و جهنمی ابرقدرت شرق و غرب را در ایران به چالش کشید و قطع نمود. غرب و شرق در همکاری و هماهنگی با هم حرکتها و اقدامات بسیار خطرناکی را برای قطع درخت تازه به ثمر نشسته انقلاب اسلامی طرح کردند و به اجرا درآوردند که از آن میان میتوان این موارد را برشمرد: کودتاهای نظامی، تحریم اقتصادی و نظامی، بلوکه کردن منابع مالی، تهدیدهای نظامی، تهاجم نظامی عراق، ایجاد و هدایت حرکتها و گروههای تجزیهطلب.
در سال ۱۳۵۸ حرکتها و گروههای تجزیهطلب با دسیسه و یاری آشکار و پنهان شرق و غرب در مناطق بحرانخیز سنتی ایران شامل آذربایجان، کردستان، خوزستان، ترکمنصحرا و سیستان و بلوچستان با عقبههای سیاسی و قومیتی برونمرزی ایجاد و هدایت گردید. نظام نوپای جمهوری اسلامی با زحمات و هزینههای فراوان توانست این گروهها و حرکتهای تجزیهطلب را مهار و از وحدت و تمامیت ارضی کشور پاسداری نماید. عوامل مهم این موفقیت عبارت بودند از: رهبری قوی حضرت امام، علاقه ویژه مردم مناطق بحرانخیز سنتی به انقلاب اسلامی، ملیتگرایی اسلامی و اعتقاد ایرانیان به حفظ تمامیت ارضی کشور، جانبازی جوانان ایران در راه انقلاب اسلامی و میهن.
بخش مهم تجزیهطلبی در سالهای ۱۳۵۸ و ۱۳۵۹ مهار گردید و تعداد زیادی از گروهها و حرکتهای مذکور از بین رفتند؛ لیکن بخشی از این جریان با مدیریت و پشتیبانی مالی و نظامی امریکا، شوروی (سابق) و اسراییل بازسازی و پرورانده شد. همچنین گروههای تجزیهطلب دیگری نیز ایجاد و به خیمهشببازی علیه وحدت و تمامیت ارضی ایران واداشته شدند. اکنون مجموع این گروهها و حرکتها در خوابهای مالیخولیایی خود تکه تکه کردن ایران و حاکمیت بر آنها را میبینند و با حمایتهای امریکا، اسراییل و برخی کشورهای همسایه که ریگ در کفش و استخوان در گلو دارند و نمیتوانند استواری و بالندگی ایران اسلامی را ببینند خودی نشان میدهند و چون میدان عملی ندارند به ترقهاندازی میپردازند.
در این مقاله میکوشیم برخی از این گروهها و حرکتها را بر اساس کردار و گفتار (شعارها و اهداف) آنها مورد پژوهش و بررسی قرار داده و باطن خطرناک و کشنده این مارهای خوش خط و خال و نرم را عیان سازیم تا جوانان برومند ایران در مقابل خناسان و وسوسهگران بیش از پیش آگاهی یابند. این گروهها و حرکتها با استفاده از امکانات تازهگسترشیافته ارتباطی، نداهای شوم خود را توسط شبکههای تصویری، شنیداری و به ویژه سایتهای اینترنتی پخش میکنند. تحلیل محتوای تبلیغات و انتشارات آنان در این سایتها- که منابع تصویری و شنیداری خود را نیز در آنها قرار میدهند- منبع اصلی این پژوهش میباشد. در این زمینه دو مطلب مهم بایسته یادآوری است:
۱. در مراجعه به سایتهای اینترنتی جریانهای تجزیهطلب باید هوشیار بود؛ زیرا در محیط مجازی اینترنت به ویژه زمانی که از سرورهای خارجی ایجاد و منتشر میشوند، هر شخص یا اشخاصی امکان ایجاد و تبلیغ هر حزب و جریان با هر اسم و ایسمی (هدفی) را دارند؛ لذا صرف این اسمها و ایسمها گویای واقعیت داشتن و بودن اعضا و هواداران آن نیست. احزاب واقعی باید در عمل خود را نشان دهند وگرنه در محیط امن و راحت اینترنت و شبکههای تصویری و شنیداری میتوان احزاب فراوان با سنگینترین مرامنامهها و بیشترین اعضا را ایجاد و تبلیغ کرد. تعداد قابل توجهی از احزاب و حرکتهای تجزیهطلب کنونی فقط در سایتهای اینترنتی وجود دارند و نه بیشتر! به این موضوع در متن پژوهش اشاره خواهد شد.
۲. تعدادی از گروههای تجزیهطلب که در گذشته و حال فعالیت داشته و دارند، از شبکه جهانی اینترنت به گونه گسترده استفاده کرده و اهداف و اغراض خود را تبلیغ مینمایند. با توجه به اینکه این گروهها با منع قانونی فعالیت در داخل کشور مواجهاند، محتوای سایتهای اینترنتی آنان که در واقع انتشارات، شرح فعالیتها و اعلام مواضع درونگروهیشان است، در شناخت آنان منبع اصلی به شمار میرود.
نسخه کامل PDF