در آستانه انتخابات نهمین رئیسجمهوری اسلامی ایران، جامعه با دوقطبیای مواجه است که به انتخاب بین «دولت دوم شهید رئیسی» و «دولت سوم روحانی» میپردازد. این موضوع با واکنش پزشکیان و حمایت روحانی از او تشدید شده است. مردم باید به این سؤال پاسخ دهند که «دولت روحانی چه مشکلاتی داشت؟» و آیا دولت آینده مسیر پیشرفت شهید رئیسی را ادامه خواهد داد یا به تجربیات دولتهای یازدهم و دوازدهم بازخواهد گشت.
پیشرفت یا پسرفت؟
مسعود پزشکیان در ابتدا از بیان اینکه ادامهدهنده راه روحانی است، خودداری میکرد و در سخنرانیها به صراحت میگفت که با روحانی ارتباطی ندارد. اما به تدریج رابطهاش با روحانی مشخصتر شد، بهویژه زمانی که اعضای دولت روحانی به حمایت از او پرداختند و وزیر خارجه دولتهای یازدهم و دوازدهم، ظریف، به عنوان مشاور پزشکیان به او پیوست. با نزدیک شدن به انتخابات و ایجاد دوقطبی بین ادامه مسیر با «دولت دوم شهید رئیسی» یا بازگشت به «دولت سوم روحانی»، حمایت روحانی از پزشکیان تأثیر زیادی بر فضای انتخاباتی گذاشت و اهمیت رأی مردم در تعیین سرنوشت کشور را برجسته کرد.
صحبت مقام معظم رهبری در مورد ظرفیتهای کشور
مقام معظم رهبری در جمع مردم به مناسبت عید غدیرخم بیان کردند که دولتهای گذشته به طور یکسان از ظرفیتهای کشور استفاده نکردهاند. ایشان تأکید کردند که دولت سیزدهم به خوبی از این ظرفیتها بهرهبرداری کرده و ادامه آن میتوانست به حل بسیاری از مشکلات اقتصادی کمک کند.