روزشمار انقلاب اسلامی
 دوشنبه  ۴دی ماه ۱۳۵۷
– در ساعت ۹ تظاهراتي در سقز با شركت جمعي حدود ۱۰ هزار نفر برپا شد. تظاهركنندگان عكس‌هاي شاه را پاره كردند. روزنامه كيهان در گزارشي اعلام كرد در اين تظاهرات در اثر حمله مسلحانه پليس ۱۰ نفر مجروح شدند و ۲ نفر به اسامي نازدار سليمي و سعيد كريمي به شهادت رسيدند.
– از ساعت ۱۷ الي ۱۹:۳۰ تظاهرات پراكنده‌اي در نقاط مختلف كرج برپا شد. در اين تظاهرات پليس به روي مردم آتش گشود و شماري مجروح و شهيد بر جاي گذاشت. ساواك در ابتدا شمار مجروحان را ۲ نفر و كشته‌شدگان را يك نفر گزارش داد اما در گزارش‌هاي روز بعد خود تصريح كرد در اين حادثه ۸ نفر كشته و ۱۹ نفر زخمي شدند. روزنامه كيهان نيز در گزارشي از اين تظاهرات اعلام كرد كه ۱۲ نفر جان باختند و عده زيادي مجروح شدند.
– بنابر گزارش روزنامه كيهان در پي تظاهرات صبح امروز در سقز و مجروح شدن شماري از تظاهركنندگان، بعد از ظهر نيز مردم اين شهر به منظور اهداي خون به مجروحان تظاهرات صبح به بيمارستان رفتند كه بار ديگر مأموران مسلح رژيم به سوي آنها آتش گشودند. در نتيجه اين تيراندازي، يكي از زنان به نام وجيهه طهماسب‌پور كارمند بيمارستان به شهادت رسيد. پيكرهاي شهيدان سقز عصر همين روز با شركت جمعي حدود ۶۰ هزار نفر از مردم شهرهاي سقز، مهاباد، بوكان، بانه، سردشت، سنندج و ديگر شهرهاي مجاور تشييع شدند. در پي اين حوادث، ‌اعلاميه‌اي با امضاي آقاي مفتي‌زاده منتشر گرديد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *