بنابر گزارش فرماندار نظامی تهران در ساعت یک بامداد تظاهراتی در خیابان گرگان( خیابان شهید سرتیپ نامجو) با شرکت جمعی حدود ۲ هزارنفر برپاشد. این تظاهرات در نهایت با مداخله ماموران و دستگیری ۴ نفر از تظاهرکنندگان پایان یافت.
بنابر گزارش روزنامه اطلاعات صبح امروز تظاهراتی در تهران علیه رژیم در خیابان فرحآباد( خیابان پیروزی)، میدان ژاله(میدان شهدا)، اطراف میدان شهناز(میدان امام حسین(ع))، مقابل پادگان نیروی هوایی در دوشان تپه و مقابل بیمارستان جرجانی برپا گردید.
حدود ساعت ۹ پادگان نیرویی هوایی تهران مجددا هدف یورش ماموران گارد قرار گرفت. این درگیری به خیابانها نیز کشیده شد و هزاران نفر از مردم در حمایت از نیروی هوایی دست به تظاهرات زدند و در پی تیراندازی ماموران گارد عدهای شهید و مجروح شدند.
در پی صدور اطلاعیه فرمانداری نظامی تهران مبنی بر افزایش ساعات منع عبور و مرور از ۱۶:۳۰ الی ۵ بامداد امام پیامی انتشار دادند و در آن این اقدام فرمانداری را «خدعه و خلاف شرع» دانستند و از مردم خواستند به آن اعتنا نکنند.
بنابر گزارش روزنامه آیندگان مردم تهران با همکاری همافران توانستند در ساعات منع عبور و مرور کلانتریهای نارمک، تهراننو، تهرانپارس، بهارستان، مولوی، شهرری، بابائیان و جوادیه را به تصرف خود درآورند.
بنابر گزارش روزنامه آیندگان ۴ هواپیمای نظامی حدود ۲۵۰ امریکایی را از تهران خارج کردند.
در ساعت ۲۰ فرماندار نظامی تهران با اشاره به اتفاقاتی که در تهران به وقوع پیوست، ساعت منع عبور و مرور را تا ساعت ۱۲ روز ۲۲/۱۱/۵۷ تمدید کرد.