سالروز نامه تاریخی امام خمینی قدس سره الشریف و عزل آقای منتظری
مرحوم آیت‌الله ری‌شهری:
اساسی‌ترین عامل نفوذ باند سیدمهدی هاشمی به بدنه نظام دسترسی آن‌ها به آقای #منتظری بود.
مدیر ضدجاسوسی وزارت اطلاعات گزارشی داد که با دنبال کردن آن مشاهده کردیم امکانات مختلف نظامی، از جمله پودر سرطان‌زا در خانه‌ای تیمی وجود دارد و می‌گفتند ما وابسته به آقای منتظری هستیم.
تصور می‌کردیم آقای منتظری در برخورد با این اقدامات غیرقانونی و به‌علاوه؛ وجود مستندات قتل‌های باند سیدمهدی هاشمی پیش از انقلاب اسلامی، همراهی کند اما دیدیم که ایشان خیلی عادی برخورد می‌کند و توجیه می‌کند و بعد فهمیدیم که آقای منتظری مدارک را به سیدمهدی هاشمی داده که بخواند و آماده باشد. حتی وقتی جنازه افرادی که به وسیله باند سیدمهدی هاشمی کشته شده بودند درآمد باز هم آقای منتظری جنایات سیدمهدی هاشمی را قبول نکرد.
آقای هاشمی رفسنجانی (در جریان برخورد با باند سیدمهدی هاشمی) به من می‌گفتند: شما امشب بخوابی ممکن است فردا آقای منتظری رهبر بشود آن وقت شما باید بروی خارج از کشور زندگی کنی! تو به درد انقلاب می‌خوری اینجوری نکن!
پشتوانه اصلی؛ امام بود و بعد مقام معظم رهبری که آن زمان رئیس‌جمهور بودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *