خبر روزنامه اطلاعات درباره کمبود رادیو و تلویزیون در بازار

روزنامه اطلاعات امروز گزارش داد که پس از سخنرانی امام خمینی در بهشت زهرا و عدم مخالفت ایشان با رادیو و تلویزیون و سینما؛ مردم برای خرید دستگاه رادیو و تلویزیون به بازار مراجعه کرده و همین امر به کمبود آن انجامیده است. ( اط ۱/۱۲ ص ۸ )

 تشکیل « سپاه پاسداران انقلاب اسلامی »

دفتر تبلیغات امام خمینی امشب با انتشار بیانیه‌ای تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را اعلام کرد. متن کامل این بیانیه چنین است:
« بسم الله الرحمن الرحیم
به منظور عمیق‌تر ساختن پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری زعیم عالیقدر حضرت آیت‌الله العظمی امام خمینی که با خون شهدا آبیاری شده و سازمان دادن به فعالیت نیروهای رزمنده انقلاب اسلامی و فراهم نمودن زمینه برای عملی ساختن مصوبات دولت موقت به نخست‌وزیری آقای مهندس مهدی بازرگان، به فرمان شورای انقلاب اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (پاسا) به طور رسمی تشکیل و اعلام می‌گردد.
این سازمان که با هدف پاسداری دستاوردهای گرانقدر نهضت انقلابی ملت ایران تاسیس و شروع به کار نموده است، ضروری می‌داند موارد زیر را به آگاهی عمومی اعلام دارد:
 با توجه به اهداف عالیه سپاه؛ از عموم برادران و خواهران انتظار دارد کلیه دستورات صادره از ستاد مرکزی سپاه را لازم‌الاجرا بدانند.
 ستاد مرکزی سپاه از تاریخ ۱/۱۲/۱۳۵۷ تاسیس و شروع به کار نموده و با صدور اعلامیه، پیامهای مربوطه را از طریقی که مقتضی بداند اعلام می‌دارد.
 نمایندگان و مامورین ستاد با در دست داشتن کارت مخصوص با کلیه مساجد، کمیته‌ها؛ موسسات واحدهای پاسداری و غیره تماس برقرار خواهند نمود؛ از کلیه برادران و خواهران خواهشمند ست با نمایندگان و مامورین اعزامی ستاد همکاری صمیمانه مبذول دارند.
 برای قبول عضویت و همکاری کلیه نیروهای رزمنده و فعال انقلاب اسلامی، شرایطی در نظر گرفته شده که به زودی اعلام خواهد شد.
ستاد مرکزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (پاسا) »
( خا ۲/۱۲ ش ۳۲۳ ص ۱۱ و ۱۲ )

 بازگشت هواپیمای شاه از مراکش

هواپیمای بوئینگ (۷۰۷) خصوصی « شاهین » که محمدرضا پهلوی را به مراکش برده بود، امروز ساعت ۹:۴۵ صبح در فرودگاه مهرآباد تهران به زمین نشست. خدمه و خلبانان این هواپیما، به کمیته انقلاب اسلامی تحویل شدند. در میان خدمه هواپیما، استوار هوایی مصدق و سروان اسکندریان نیز حضور دارند. پیش از هواپیمای شاهین، هواپیمای ۷۰۷ دیگری که رزرو هواپیمای شاهین بوده به ایران بازگشته است. گفته می‌شود خلبان و سایر همراهان، هزینه سوختگیری و پرواز این هواپیما را از مراکش به تهران، به مبلغ ۷۸۰۰۰ تومان از بودجه شخصی خود و هر یک در حدود ۱۰۰۰۰ تومان پرداخت کرده‌اند.
( خا ۱/۱۲ ش ۳۲۲ ص ۱۰ و ۲۲؛ اط ۱/۱۲ ص ۲، ۲/۱۲ ص ۸ )

 تشکر رژیم صهیونیستی از آمریکا برای فراری دادن ۳۳ تبعه این رژیم از ایران

به نقل از یونایتدپرس، مناخم بگین نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز از دولت آمریکا به مناسبت کمک به فرار ۳۳ تبعه این رژیم از ایران سپاسگزاری کرد. یکی از این ۳۳ نفر مردخای بن پور، نماینده پیشین پارلمان رژیم صهیونیستی و عضو حزب کارگر، است که او را به ایران فرستاده بودند تا یهودیان ایران را به مهاجرت به سرزمینهای اشغالی فلسطین ترغیب کند.

منابع دولتی این رژیم از پاسخ این پرسش که بن پور چگونه به ایران سفر کرده بود خودداری کردند. بگین گفت:
« اگر آمریکایی‌ها ۳۳ تن از اتباع ما را در پروازشان از تهران به اسرائیل کمک نمی‌کردند همه آنان به احتمال قوی بازداشت می‌شدند.»
( اط ۲/۱۲/ص ۸ )

 بیانیه‌های « رادیو کردستان آزاد » درباره تجزیه کردستان از ایران

رادیو کردستان آزاد امشب چند بیانیه از سوی حزب دموکراتیک پارت کردستان پخش کرد و در آن یکی دوبار به هدف خود که به استقلال رساندن کردستان و جدایی از ایران است اشاره نمود. این رادیو که صدایش در سنندج و شهرخانه شنیده می‌شد سه ساعت برنامه پخش کرد. ( اط ۲/۱۲ ص ۱ )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *