پیام امام خمینی مبنی بر ممنوعیت ورود به منازل افراد بدون اجازه دولت

امام خمینی در پیامی خطاب به « ملت شریف و مبارز ایران » آورده‌اند که:
« این روزها مشاهده می‌شود که افراد و اشخاص متفرقه به خانه‌های مردم هجوم برده و احیانا باعث ناراحتی خانواده می‌شوند.» امام یادآوری کرده‌اند که « اگر چه بسیاری از اینگونه افراد به خاطر سوابق سوء خود مستحق تنبیه و مجازاتند، اما برای اینکه افراد بی‌گناه خانواده‌ها به زحمت نیفتند» لازم است « از این به بعد بدون کسب اجازه از دولت قانونی به خانه هیچ کس حمله نکنید »

امام در ادامه پیام تاکید کردند کسانی که « دستشان به خون مردم و تجاوز به حقوق ملت آلوده است، نباید از کیفر معاف گردند ولی کیفر مجرمان نباید بدون نظم و حساب » باشد. امام از مردم خواستند « شما مجریان جنایتکار را شناسایی کنید … تا با دستور دولت، اقدام به بازداشت و محاکمه شود.»

 پاسخ امام خمینی به سوال خبرنگار روزنامه اطلاعات در مدرسه علوی تهران

خبرنگار روزنامه اطلاعات درباره اعدام ارتشبد نصیری، رییس ساواک؛ ناجی، فرماندار نظامی اصفهان؛ رحیمی، فرماندار نظامی تهران؛ خسروداد، فرمانده هوانیروز و نیروهای ویژه از امام خمینی سوال کرد. امام در پاسخ با اشاره به اینکه « این جنایتکاران در دادگاه ویژه انقلاب محاکمه شده‌اند و به سزای اعمال خود رسیده‌اند.» اعلام کردند « تمام مجرمین و کسانی که شریک جرم جنایات شاه بوده‌اند به سزای اعمال خود خواهند رسید. انقلاب عظیم اسلامی ما این جانیان را مجازات خواهد کرد..» ( صح ۲۷/۱۱/۱۳۵۷ )

 سرکوب ضد انقلاب در تبریز

با دستگیری فرمانده پادگان تبریز، رئیس ساواک آذربایجان شرقی ( سرتیپ رضا افشانی ) و حدود ۱۵۰ نفر از عوامل درگیری‌های تبریز، از عصر امروز آرامش نسبی در این شهر برقرار شد. پس از کاهش شدت درگیری‌ها، آیت‌الله محمدعلی قاضی طباطبایی از مردم این شهر خواست از روز دوشنبه ۲۸/۱۱/۱۳۵۷، فعالیت عادی خود را از سر گیرند.

بر اساس اطلاعیه عصر امروز کمیته انقلابی امام خمینی در تبریز، این شهر به ۱۴ منطقه حفاظتی تقسیم شده و در هر منطقه کمیته‌های امنیتی مستقر شده است. مسئولیت رسیدگی به این کمیته‌ها نیز بر عهده سرهنگ وکیلی قرار داده شده است. تا ساعت ۶ بعدازظهر امروز نیز، صدای تیراندازی در نقاط مختلف شهر به گوش می‌رسید. ( اط ۲۸/۱۱ ص ۱، ۲۹/۱۱ ص ۳ )

 پیام « کمیته انقلاب اسلامی » درباره آغاز به کار دوباره واحدهای نظامی و انتظامی

« به نام خدا؛ بنا به دستور واجب الاجراء حضرت آیت‌الله العظمی امام خمینی لازم است کلیه پرسنل نیروهای مسلح روز شنبه ۲۸/۱۱/۱۳۵۷ برابر ساعت مقرر در پادگان‌ها و مراکز آموزشی و انتظامی و ستاد و قرارگاهها در محل خدمت خود حاضر گردند و طبق تصمیم مقام رهبری در مراسم شروع خدمت، نماینده روحانی منصوب از طرف امام حضور داشته و پیام امام نیز قرائت خواهد شد. بنابراین مقتضی است مامورین انتظامی اسلامی که فعلا در این مراکز مستقر هستند با کادر نیروهای مسلح ارتش، ژاندارمری و شهربانی کمال مساعدت و همکاری را معمول دارند. کمیته انقلاب اسلامی. » ( کی ۲۸/۱۱ ص ۶ )

 موافقت دولت ترکیه با تخلیه آمریکایی‌های مقیم ایران به وسیله بالگرد

امشب خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مقامات آمریکا گزارش داد که این کشور موافقت دولت ترکیه را برای استقرار بالگردها و هواپیماهای غول‌پیکر در این کشور به منظور تخلیه هزاران آمریکایی از ایران جلب کرده است.

گفته می‌شود با موافقت دولت ترکیه شش هواپیمای غول‌پیکر سی ۱۳۰ و چند فروند بالگرد عازم پایگاه ناتو در ترکیه ( اینجرلیک ) شده‌اند. ترکیه پیش از این از قبول درخواست آمریکا امتناع کرده بود. گفتنی است تخلیه آمریکایی‌های مقیم ایران از امروز به محض بازگشایی فرودگاه مهرآباد تهران آغاز خواهد شد و هدف آنست که شمار آمریکایی‌های مقیم ایران از ۷ هزار نفر به ۲ هزار نفر کاهش یابد. ( اط ۲۸/۱۱ ص ۱۲ )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *