افرادی که با شعار خط امام (ره) به دنبال حاکم کردن نظام سکولار هستند – سخنرانی دکتر سید حمید روحانی در شهر سمنان (۱۲/۱۱/۸۸)

به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان، حجت‌الاسلام سيدحميد روحاني امروز در مراسم بزرگداشت دهه فجر در استان سمنان اظهار داشت: مسئولان نظام تا روزي مي‌توانند در خط امام (ره) حركت كنند كه سلاح ايمان خود را از دست ندهند.

رئيس بنياد تاريخ‌پژوهي ايران ادامه داد:‌ امروز از طرفي كساني به دنبال حاكم كردن نظام سكولاريسم هستند و از طرف ديگر شعار خط امام (ره) مي‌دهند. روحاني افزود: چگونه ممكن است كسي در خط امام (ره) باشد و رژيم صهيونيستي وي را سرمايه خود بداند.

وي اضافه كرد: همين كه استكبار جهاني از آنها دفاع مي‌كند براي شناخت اين افراد كافي است. رئيس بنياد تاريخ‌پژوهي ايران و يكي از مورخان انقلاب اسلامي گفـت: بي‌حرمتي اغتشاش‌گران در روز عاشوراي حسيني و شعارهاي مختلفشان نشان داد كه آنها در خط امام (ره) نيستند و مي‌خواهند مردم ايران را دوباره به زمان شاه و فساد بكشانند. روحاني افزود: امروز فساد حربه‌اي براي تضعيف نظام جمهوري اسلامي است و ما هيچگاه نبايد از حمايت رهبري غافل شويم. وي با بيان اينكه حضور مردم در ۹ دي ماه امسال زنگ خطري را براي دشمنان نظام به صدا درآورد، گفت: دشمنان فكر مي‌كردند كه آرمان‌هاي انقلابي در كشور ما كمتر شده اما با اين حضور پرشور دريافتند كه مردم هنوز ياران امام هستند. رئيس بنياد تاريخ‌پژوهي ايران و يكي از مورخان انقلاب اسلامي تاكيد كرد: عناصر بي‌بصيرتي كه نمي‌توانند حق را از باطل تشخيص دهند بايد هرچه زودتر از راه خود بازگردند. روحاني اضافه كرد: اين افراد با آبروي نظام بازي كردند و اگر بخواهند دوباره به آغوش ملت ايران برگردند، نبايد توقع داشته باشند كه بتوانند دوباره صاحب قدرتي در اين نظام شوند و بايد به عنوان يك شهروند عادي در اين كشور زندگي كنند زيرا در اين نظام روسياه شده‌اند. وي گفت: برنامه استكبار جهاني در زمان شاهنشاهي ايران اين بود كه مردم را از اسلام دور كنند و جوانان را به مراكز فساد سوق دهند. رئيس بنياد تاريخ‌پژوهي ايران و يكي از مورخان انقلاب اسلامي ادامه داد: اين امام خميني (ره) بود كه جوانان را از دام استكبار جهاني نجات داد و مردم را يكپارچه خدايي كرد و آنها را به خودباوري رساند. روحاني اضافه كرد: تحقير ملت و كشيدن مردم به سمت بي‌هويتي از سوي شيطان بزرگ دنبال مي‌شد و اين امام (ره) بود كه به ملت هويت بخشيد و آنها را از هيچ و پوچي نجات داد. وي تاكيد كرد: مردم ايران با سلاح ايمان و خودباوري توانستند نظام ۲ هزار و ۵۰۰ ساله شاهنشاهي را سرنگون كنند. رئيس بنياد تاريخ‌پژوهي ايران و يكي از مورخان انقلاب اسلامي افزود: امروز استكبار جهاني فهميده تنها سلاحي كه نمي‌تواند در برابر آن مقابله كند سلاح ايمان است. روحاني خاطرنشان كرد: عامل اصلي پيروزي اين ملت پيروي از رهبري، وحدت و سلاح ايمان بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *